WordPress bij de GSG Leo Vroman.De leerlingen van 2A+ zetten vorige week hun WordPress-blogs online. Er zijn vijf blogs en je vindt de links hier. De komende tijd gaan ze op hun blogs laten zien wat ze bij ICT & Media leren, maar je kunt er ook lezen over onderwerpen die ze interessant vinden.

De leerlingen van 2A+ leren momenteel over ‘Online Sporen’. Hoe kun je die vinden, achterlaten, en verwijderen? Het internet biedt een hoop mogelijkheden om informatie te vinden en achter te laten, maar je kunt je informatie (gelukkig) ook weer verwijderen. Dat is in een tijd waarin er ontzettend veel informatie over ons wordt opgeslagen geen overbodige luxe. En soms ben je gewoon niet blij met wat je zelf online hebt gezet. Dan volgen we maar al te graag het advies van Hillary Clinton op:

 

 

Voorlopig gaan de leerlingen van 2A+ vooral veel sporen achterlaten, met name in de vorm van blogs. Daarnaast leren ze ook over de vele mogelijkheden op het gebied van vormgeving en functionaliteiten die WordPress biedt. Er kan een hoop. Houd deze pagina en de blogs van de leerlingen in de gaten om te zien wat we bij de GSG Leo Vroman met WordPress (gaan) en bij ICT & Media doen.

Geen idee wat WordPress precies is? In de video hieronder krijg je een (Engelstalige) uitleg:

De blogs van 2A+ (1617) staan online
Getagd op: